Proizvodni program

Trećinu života provedemo spavajući. Svi mi veliku pozornost posvećujemo izboru madraca, međutim, znate li koliko je važno izabrati i odgovarajući jastuk, pokrivač, nadložak? LIO proizvodi su udobni i mekani na dodir, lagani i voluminozni, punjeni najkvalitetnijim vlaknima, antialergijskih, antiasmatičnih i antibakterijskih svojstava te donose sigurnost, zdravlje i udobnost u Vaš dom.

Omotna tkanina LIO proizvoda izrađena je od vrhunske tkanine europske proizvodnje te jamči trajnost naših proizvoda i u kontaktu s tijelom održava idealnu mikroklimu. Raznovrsnost asortimana omogućuje Vam izabrati proizvode upravo po Vašoj mjeri koji će unijeti Vašu osobnost u životni prostor te ga ispuniti toplinom i ljubavlju.

Tradicija od 1901. godine dokaz je kvalitete i trajnosti, a posebna pažnja pridaje se svakom proizvodu. Kvalitetnim snom i odmorom smanjujete podložnost upalama, jačate imunološki sustav, smanjujete bolesti želuca i glavobolje, a pojačavate proizvodnju hormona rasta koji utječe na izgradnju stanica; dakle bolja koža, mišićna masa, jače kosti i bolji rad svih organa u organizmu.

Vrlo je važno osigurati si kvalitetan, ugodan san, a odabirom proizvoda iz našeg asortimana on će postati stvarnost. Probudite se svježi, odmorni i spremni za nove pobjede. Doživite iskustvo buđenja na sasvim novi način. Doživite LIO!
LIO… napravljeno od snova.