O nama

Dragi posjetitelji, dobro došli na našu stranicu!
Želimo Vas upoznati s LIO pričom koja ima svoju povijest i tradiciju kao temelj, te širok asortiman i vrhunsku kvalitetu proizvoda za sadašnjost i budućnost.

Tekstil LIO d.o.o. je tvrtka s dugom tradicijom čija povijest seže u davnu 1901. godinu, kada je osnovana tvornica za preradu lana i kudelje.

Od 1973. godine LIO započinje s intenzivnom rekonstrukcijom i modernizacijom, te prateći najsuvremenija dostignuća i inovacije s područja tekstilne industrije uvodi najnoviju tehnologiju, osobito u proizvodnji jastuka i pokrivača.

U skladu sa zahtjevima tržišta, LIO također kontinuirano unapređuje program geotekstila namijenjen graditeljstvu i poljoprivredi, poznat na tržištu pod imenom LIO filter plastica.

Nakon reorganizacije osnovano je novo poduzeće TEKSTIL LIO d.o.o. koje nastavlja tradiciju jednog od najpoznatijih proizvođača u programu posteljine i geotekstila. Kao rezultat razvoja, nudimo mnogobrojne proizvode vrhunske kvalitete.

Za izvrsnost kvalitete, LIO je nositelj znaka “HRVATSKA KVALITETA”. Za uspješnost poslovanja, LIO je proglašen najuspješnijom tvrtkom u županiji u 2005. godini, u kategoriji malih trgovačkih društava kada mu je dodijeljeno priznanje ZLATNA KUNA.

Od travnja 2017. godine vlasnik tvrtke je Vlado Radić.

Naš proizvodni pogon rasprostire se na 2000 m² gdje se nalaze i najsuvremeniji strojevi koji su, uz naše vrhunske djelatnike, naše najveće blago.

Osim Vaših domova, našom izuzetno kvalitetnom posteljinom opskrbljujemo i velik broj hotela. Svi su naši proizvodi ANTIALERGIJSKI, ANTIASMATIČNI, ANTIBAKTERIJSKI.

Posjetite naš web-shop, isprobajte naše proizvode. Uvjerite se sami u našu kvalitetu, trajnost i prekrasan dizajn proizvoda. Napokon se odmorite jer ste Vi i Vaša obitelj to zaslužili!

Za ugodan san, Tekstil LIO d.o.o.!

LIO hala
LIO