Napravljen najveći jastuk u Hrvatskoj!

Napravljen najveći jastuk u Hrvatskoj

Napravljen najveći jastuk u Hrvatskoj!

“Tekstil LIO d.o.o. izradio je najveći jastuk u Hrvatskoj. Dimenzije jastuka su 237 cm x 300 cm, jastuk je težine 30 kg. Napravljen je od pamučne tkanine, a punjen silikoniziranim vlaknom u obliku kuglica.”

Poticaj za ovaj pothvat bio nam je skrenuti pozornost javnosti na proizvodne mogućnosti hrvatske tekstilne industrije, te na važnost kvalitetnog i zdravog sna za ljudsko zdravlje. Odabir odgovarajućeg jastuka iznimno je bitan za neometan i miran san.

Najveći hrvatski jastuk bit će izložen u našem diskontu (Kralja Petra Svačića 61, Osijek), a zainteresirani građani mogu ga doći pogledati sve do Uskrsa. Ovom prilikom pozivamo vas da posjetite LIO diskont i pogledate kako izgleda najveći hrvatski jastuk. Jastuk će za Uskrs biti darovan Osječkom vrtiću Nevičica.

Tekstil LIO d.o.o. je hrvatski proizvođač jastuka, pokrivača i posteljine s dugom tradicijom čija povijest seže u davnu 1901. godinu, a svoju je kvalitetu, uz kontinuirana poboljšanja, zadržao do danas, te je nositelj znaka “HRVATSKA KVALITETA”. LIO je proglašen najuspješnijom tvrtkom u županiji u 2005. godini u kategoriji malih trgovačkih društava, kada mu je dodijeljeno priznanje ZLATNA KUNA. LIO, osim domaćinstava opskrbljuje velik broj hotela i apartmana. Svaki LIO proizvod pažljivo je i s ljubavlju izrađen od pomno biranih materijala.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.