LIO na međunarodnom sajmu GAST!

LIO na međunarodnom sjamu GAST

LIO na međunarodnom sajmu GAST!

Sajam GAST već je godinama vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva te tvrtke iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma. Tijekom godina, sajam se pozicionirao kao nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti, razmjene iskustava, unaprjeđenja postojeće suradnje i sklapanja novih poslova neposredno pred turističku sezonu na atraktivnom rastućem turističkom tržištu Hrvatske.

GAST 2018. obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 23. Međunarodni sajam prehrane, 23. Međunarodni sajam pića, 23. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 23. Međunarodni sajam vina – Dionizijana, 12. Međunarodni sajam namještaja – Furnitura, 12. Sajam za turizam – Saturn te 3. Sajam sladoleda i slastica, jedinstvena specijalizirana sajamska manifestacija u Hrvatskoj.

Iznimno nam je zadovoljstvo što je LIO sudjelovao na ovome sajmu koji se ove godine održavao od 28.veljače do 3.ožujka u Splitu, u Spaladium Areni, gdje smo s više od 500 izlagača imali priliku izložiti i svoj asortiman.

Posjetitelje smo upoznali sa našim proizvodnim asortimanom, izloživši svaki od dostupnih proizvoda. Okupljeni posjetitelji su najviše zainteresiranosti pokazali za jastuke. Kako bismo im što bolje dočarali LIO kvalitetu jastuka, izložili smo 2 jastuka, od kojih je jedan bio LIO jastuk, drugi jastuk je bio jastuk konkurencije, oba korištena 15 dana. Razlika je bila očita i upečatljiva, jer su mnogi posjetitelji odlučili i sami kupiti i isprobati naš jastuk.

Moramo priznati kako smo GAST sajmom vrlo zadovoljni, te smo do sada već ostvarili više poslovnih suradnji.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.